tag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post7487999571830636898..comments2023-11-03T15:27:10.933+08:00Comments on ပန္ဒိုရာ: ကၽြႏု္ပ္ႏွင္႕ ေၾကးအိုးpandorahttp://www.blogger.com/profile/00573264081870253548noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-65260334807059299732007-09-26T20:41:00.000+08:002007-09-26T20:41:00.000+08:00Sound so interesting...May I know where you get th...Sound so interesting...<BR/>May I know where you get those formula? Or you know from your Mummy? Or your someone special teach you how to do...?<BR/>I really like to eat NOW....<BR/>If you do it at next time, invite me, can?Neohttps://www.blogger.com/profile/14904448819678607417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-34375793497665322492007-09-26T20:39:00.000+08:002007-09-26T20:39:00.000+08:00This comment has been removed by the author.Neohttps://www.blogger.com/profile/14904448819678607417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-59789443924980299792007-07-24T21:20:00.000+08:002007-07-24T21:20:00.000+08:00to Paysi>> I found local mustard in ntuc fair pric...to Paysi>> I found local mustard in ntuc fair price at clementi and boonlay. but not everyday. Saturday would be the best. You may also find it in coldstorage.<BR/><BR/>I dont know about "tayoke masala". I did not put any spices in the soup but just a little bit ginger and garlic.pandorahttps://www.blogger.com/profile/00573264081870253548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-50777699231022853132007-07-22T13:32:00.000+08:002007-07-22T13:32:00.000+08:00i've been paintakingly looking for local mustard a...i've been paintakingly looking for local mustard at the ntuc in ang mo kio but in vain :-(<BR/> <BR/>can you pls tell me where i can get it?? <BR/><BR/>do you think it's better to put "tayoke masala" in the soup?? <BR/><BR/>thanks! thanks! thanks a zillion in advance!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-773553725491555452007-07-03T02:41:00.000+08:002007-07-03T02:41:00.000+08:00တစ္ကိုယ္တည္းေနထုိုင္ကာ မခ်က္တတ္ မျပဳတ္တတ္သူမ်ားအဖု...တစ္ကိုယ္တည္းေနထုိုင္ကာ မခ်က္တတ္ မျပဳတ္တတ္သူမ်ားအဖုိ႕.. ပံုၾကည္႕ရင္း သြားရည္ယို.... တဲ႔<BR/><BR/>ေျပာထားဦးေပါ့ဗ်ာ.. ခ်င္ကာပူေရာက္လို႔ရေတာ့ ခ်င္ကာပူသူေတြ ခ်ားခ်ရာ မခ်ိေအာင္ .. အတီးအရြက္ေတြ အကုန္၀ယ္သြားမယ္..ဟက္ဟက္ဟက္Hteink Minhttps://www.blogger.com/profile/14136497448733371486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-23183898192330171282007-07-01T16:38:00.000+08:002007-07-01T16:38:00.000+08:00အဟုတ္ပဲ … တကယ္လုပ္စားျဖစ္ရင္ေတာ့ ခြန္အားရွိေသာစာ …...အဟုတ္ပဲ … <BR/>တကယ္လုပ္စားျဖစ္ရင္ေတာ့ <BR/>ခြန္အားရွိေသာစာ … အရသာရွိေသာစာျဖစ္မွာ… <BR/>ဖတ္ရံုတင္ ဖတ္မိလို႔ကေတာ့ ၀မ္းဟာေစေသာစာ … သြားရည္ယိုေစေသာစာပဲ … <BR/>ဟင္းးးး လုပ္ရက္ပါေပ့ မပန္ပန္ …ေမဓာ၀ီhttps://www.blogger.com/profile/04072251427102449939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-43605465168039398952007-06-29T20:41:00.000+08:002007-06-29T20:41:00.000+08:00ကိုပီတိေျပာတဲ့ အင္းေလးက ေၾကးအိုးဆိုတာ ေတာ္၂ဆိုးတာပ...ကိုပီတိေျပာတဲ့ အင္းေလးက ေၾကးအိုးဆိုတာ ေတာ္၂ဆိုးတာပဲ ။ မပန္ရဲ့ ေၾကးအိုးကိုေတာ့ ဒီတေခါက္ မမွီလိုက္ေတာ့ဘူး ။ သဲသဲေလး ေၾကးအိုးကို ေစာင့္စားရမယ္ း)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-37762967544491476892007-06-28T22:51:00.000+08:002007-06-28T22:51:00.000+08:00ၾကြေရာက္ခ်ီးျမွင့္သူမ်ား အားလံုး ေက်းဇူးပါ.. တခ်ိဳ...ၾကြေရာက္ခ်ီးျမွင့္သူမ်ား အားလံုး ေက်းဇူးပါ.. တခ်ိဳ႕ေတြနဲ႕ေတာ႕ အခင္အမင္ပ်က္သြားၿပီ ထင္တယ္ ဟီးး..<BR/><BR/>ေမာင္ရန္ >သိမယ္ သိပါတယ္ သိပ္သိတာေပါ႕ ဟတ္ဟတ္ဟတ္<BR/>ကိုေမာင္ရင္ > ရက္စက္သင္႕ရင္ ရက္စက္ရမွာပဲ.. ၀ူးထြားထြား<BR/>ပံုရိပ္ > လက္စားေျချခင္းသည္ ခ်ိဳၿမိန္၏ ဟိဟိ<BR/>ပီတိ > သတိရၿပီး အင္းေလးမွာ သြားစားေတာ႕ အင္းေလးကို ပရိုမိုးရွင္း လုပ္ေပးသလို ျဖစ္ေနၿပီ။ ေကာ္မရွင္ သြားေတာင္းမွ<BR/>ဇင္ကိုလတ္ > ေနာက္ဆို စားခ်င္ရင္ ညေနတိုင္း အိမ္နားလာလာေခ်ာင္း<BR/>သဲေလး > တိဒယ္ ၀က္ရိုးက ပိုခ်ိဳတာေပါ႕ ေစ်းႀကီးတယ္။ ၾကက္ရိုးက ၁ က်ပ္ဖိုး ၃ ေခ်ာင္း..ဘေလာ႕ဂ္စဖီးယား တစ္ခုလံုးေကၽြးမွာဆိုေတာ႕ ေပါေခ်ာင္ေကာင္းပဲလုပ္လိုက္တယ္ (…လို႕ မဆိုလိုပါဘူး..လို႕)<BR/>ကိုပု > စည္းစနစ္မက်တဲ႕လူဆိုေတာ႕ အႏုပညာေလး ဘာေလးနဲ႕ ခပ္တည္တည္ ရႊီးရတာပ။ ဟီး။<BR/>ဘီလူးဂ်ီး >ေအာင္ျမင္ပါေစ။<BR/>မေလး.. > ကံေကာင္းတဲ႕လူလားး.. အင္း ကံအေကာင္းဆံုးလူေပါ႕။pandorahttps://www.blogger.com/profile/00573264081870253548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-42721712790228558652007-06-28T07:03:00.000+08:002007-06-28T07:03:00.000+08:00Yum!!Ma Pan ka taw p yinn taw yinn bar bei lar..So...Yum!!<BR/>Ma Pan ka taw p yinn taw yinn bar bei lar..<BR/><BR/>Someone must be really lucky!!! :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-5556464454799163022007-06-28T05:57:00.000+08:002007-06-28T05:57:00.000+08:00မပန္ဒို ရဲ ့ နည္းအတိုင္း အားမွခ်က္ ၾကည့္အံုးမယ္..မပန္ဒို ရဲ ့ နည္းအတိုင္း အားမွခ်က္ ၾကည့္အံုးမယ္..Ba Lu Kyihttps://www.blogger.com/profile/11561704501093237556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-70108425486028986882007-06-27T22:16:00.000+08:002007-06-27T22:16:00.000+08:00"အခ်ိဳးအစားကို ေမးလွ်င္မူကား တိတိက်က်မေျပာႏိုင္ၿပီ..."အခ်ိဳးအစားကို ေမးလွ်င္မူကား တိတိက်က်မေျပာႏိုင္ၿပီ။ အဘယ္ေၾကာင္႕ဆိုေသာ္ ပန္ဒိုရာသည္ ေဖာ္ျမဴလာ ပံုေသနည္းမ်ားကို မုန္းတီးသူပီပီ အႏုပညာလက္ျဖင္႕စမ္းသပ္၍သာ ဆံုးျဖတ္သူ ျဖစ္ေသာေၾကာင္႕တည္း။"<BR/><BR/>အခုမွ တကယ့္ ‘ခ်က္ျခင္းရဲ႕ အႏုပညာ’… :D မပန္တို႔ကေတာ့ ဆားခ်က္ရာကေန ဟင္းခ်က္တဲ့အဆင့္ တက္သြားၿပီ။ ကၽြန္ေတာ္ေတာ့ ဆားေတာင္ မွန္မွန္မခ်က္ႏိုင္ဘူး ျဖစ္ေနတယ္။Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-64664972752917811752007-06-27T17:36:00.000+08:002007-06-27T17:36:00.000+08:00အမ.. ၀က္ရိုးက ပိုခ်ိဳတယ္.. wet market မွာၿဖစ္ၿဖစ္ ...အမ.. <BR/>၀က္ရိုးက ပိုခ်ိဳတယ္.. wet market မွာၿဖစ္ၿဖစ္ .. cold storage မွာၿဖစ္ၿဖစ္ ၀ယ္လို႔ရတယ္. နည္းနည္းပို ၿပဳတ္ရတယ္.. ေနာက္ ေလ.. ဟီး အမႈန္႔ထဲကို ေကာက္ညွင္းမႈန္႔နည္းနည္းနဲ႔ ေကာ္မႈန္႔နည္းနည္း ထည္႔ရတယ္လို႔ေၿပာၾကတယ္.. သဲေလးလဲ ခဏခဏ လုပ္စားတယ္.. သိလား အမ.. အဲဒါတင္မလို႔ အမဦးသြားလို႔ တင္ေတာ႔ဘူး..Thelayhttps://www.blogger.com/profile/12590206612989036836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-44291882394943411512007-06-27T15:39:00.000+08:002007-06-27T15:39:00.000+08:00အခုပဲ အင္းေလးက ေၾကးအိုးစားၿပီးျပန္လာတာ။ ပန္ဒိုရာခ်...အခုပဲ အင္းေလးက ေၾကးအိုးစားၿပီးျပန္လာတာ။ ပန္ဒိုရာခ်က္တာေလာက္ေတာ့ ဘယ္ေကာင္းမလဲေနာ္ :DP.Tihttps://www.blogger.com/profile/00043394068618076784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-26430389623414008832007-06-27T10:40:00.000+08:002007-06-27T10:40:00.000+08:00တႏိုင္ငံတည္းတူတူေနတဲ့ဥစၥာ ဖုန္းေလးေတာင္ ဆက္ေခၚေဖာ္...တႏိုင္ငံတည္းတူတူေနတဲ့ဥစၥာ ဖုန္းေလးေတာင္ ဆက္ေခၚေဖာ္မရဘူး။ ေခၚ၀ူး မပန္ကို။Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00070820239389217670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-75729085665016184832007-06-27T10:08:00.000+08:002007-06-27T10:08:00.000+08:00ကၽြန္ေတာ္က အေနာက္နိုင္ငံမွာ မေနေပမယ့္ စင္ကာပူမွာ ေ...ကၽြန္ေတာ္က အေနာက္နိုင္ငံမွာ မေနေပမယ့္ စင္ကာပူမွာ ေၾကးအိုးစားခ်င္တိုင္း အင္းေလးမွ မေကာင္းေသာေၾကးအိုးကို ေစ်းႀကီးေပးစားေနရတာ။ ေျပာရင္းနဲ႔ စားခ်င္လာဘီ ပန္ဒိုရာရဲ႔ ေၾကးအိုးကို။P.Tihttps://www.blogger.com/profile/00043394068618076784noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-73942138892069726732007-06-27T08:23:00.000+08:002007-06-27T08:23:00.000+08:00မပန္...အင္း....ေဒါသတၾကီးနဲ႕ လက္စားေခ် လုိက္တာေပါ့ေ...မပန္...အင္း....ေဒါသတၾကီးနဲ႕ လက္စားေခ် လုိက္တာေပါ့ေလ။ ရက္စက္ပါေပ့။ ႐ႊြတ္....ဖတ္.....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-59329678260771703232007-06-27T06:09:00.000+08:002007-06-27T06:09:00.000+08:00Ma Pandora,so cruel...!!It's my favourite!!!But th...Ma Pandora,<BR/>so cruel...!!<BR/>It's my favourite!!!<BR/>But thanks for the recipe..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5616345217233601430.post-91979481724694840372007-06-27T04:46:00.000+08:002007-06-27T04:46:00.000+08:00တစ္ကိုယ္တည္းေနထုိုင္ကာ မခ်က္တတ္ မျပဳတ္တတ္သူမ်ားအဖု...တစ္ကိုယ္တည္းေနထုိုင္ကာ မခ်က္တတ္ မျပဳတ္တတ္သူမ်ားအဖုိ႕.. ပံုၾကည္႕ရင္း သြားရည္ယို.... တဲ႔<BR/><BR/>သိမယ္ မပန္.. သိမယ္... <BR/>ဒါေပမယ္႔ တကယ္ကုိ သြားရည္က်သြားတယ္ဗ်ာ. ဟတ္ဟတ္ဟတ္Yanhttps://www.blogger.com/profile/00055599387267366684noreply@blogger.com